ΕΤΑΙΡΙΑ

Image

ΠΕΤΕΙΝΟΥ REAL ESTATE

Ονομάζομαι Πετεινού Μαρία, μένω μόνιμα με την οικογένειά μου στην περιοχή της Αμφιθέας στα Γαλανέικα. Έχω τελειώσει Τ.Ε.Ι. Διοίκησης & Οικονομίας. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Από το 2005 εργάζομαι σε τοπικές επιχειρήσεις στη Λαμία ως υπεύθυνη στη διαχείριση ακινήτων. Η αγάπη μου για το ακίνητο με οδήγησε στη δημιουργία τοπικού γραφείου στη Λαμία με υψηλό επίπεδο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο χώρο του Real Estate προσφέροντας πρωτίστως αξία στον άνθρωπο.

Μέσα από την απαράμιλλου επιπέδου συνεχή εκπαίδευση και τα επαγγελματικά σεμινάρια απέκτησα άριστη γνώση και ασύγκριτο πλεονέκτημα για την αγορά και την προώθηση των ακινήτων.

Η εταιρία μας

Ή καλύτερη ομάδα στελεχών είναι έτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες τις στους σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους μας και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό την πώληση και την ενοικίαση

Μονοκατοικιών

Διαμερισμάτων

Καταστημάτων

Επαγγελματικών χώρων

Οικοπέδων

Αγροτεμαχίων - ελαιοπεριβόλων

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Μεσιτικού Γραφείου Πετεινού Μαρία real estate

Το Μεσιτικό μας γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, στην οδό Αβέρωφ 1. Το Μεσιτικό μας γραφείο εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Φθιώτιδας και ειδικότερα το κέντρο της Λαμίας (Άμπλιανη, Παγκράτι, Γαλανέικα) & (αναλαμβάνουμε και αγροτεμάχια έως το Δομοκό).

Για πωλήσεις σωστές και γρήγορες...

Αλλά και με το μεγαλύτερο κέρδος για εσας!

Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά


Αβέρωφ 1, Λαμία, ΤΚ 35100
Κιν: 697 4735362
Τηλ: 2231 400161
marypetinou@gmail.com

© Copyright 2021 PeteinouEstate. All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Webuse

Search